In Lifestyle
Wat een geweldig feestje was dit vorig weekend! Turn the #PartyUp @ ADE. Breakdancers, BMX’ers en heerlijke cocktails. Kijk je mee?

In Spaces was het al druk toen we aankwamen. De muziek knalde en overal hingen de UE BOOM 2 speakers aan het plafond. Tijdens de presentatie van deze boxjes kregen we veel te zin. Sowieso was het genieten met heerlijke cocktails, maar met de rondleiding door het pand, kregen we nog veel meer te zien!
We begonnen met een gave show van twee breakdancers en twee BMX’ers. Buiten mochten we gooien met ballen tegen de boxjes, want die blijven het gewoon doen, in de lift werd het nog gezelliger en bovenop het pand was het feestje echt leuk. We kregen een desperados in ons hand en we konden dansen, chillen en genieten van het uitzicht. Zeker even het filmpje kijken op de facebookpagina!
Het vetste van deze boxjes, en dat maakt ze ook uniek, is dat je de boxen via bluetooth met elkaar kunt verbinden en zo nog hardere muziek krijgt! Echt heel gaaf. Op de terugweg nam ik twee ballonnen mee. Haha, helemaal terug in de trein!
ultimate ears
Dit zijn echt boxjes om aan te raden. Ultimate Ears heeft echt een uniek en goed concept te pakken!

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Alles wat ik wil