In Lifestyle, Mind
2017 is voor mij heel anders begonnen dan ik verwacht had…

Waarom en hoe kan ik eigenlijk niet echt duiden. Maar ik was continue emotioneel en heb twee dagen gehuild. Dit is niet het begin van een nieuw jaar waar ik op hoopte. Inmiddels voel ik me weer goed en heb ik mijn emoties onder controle. Ik weet nog steeds niet waar het vandaan kwam.
Heb jij dat wel eens?
emotionele rollercoaster
English
2017 started out for me different as expected…
Why and how, I don’t know. I was emotional and cried for two days. This is not the start for a new year what I was hoping for. Now, I feel fine and have my emotions under control. But I still don’t know where they’re coming from.
Have this ever happened to you?

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Be happy & healthy roze werkboek