It’s time to step in to your Own Super Power!

Ben jij er klaar voor om je Sensualiteit volledig te omarmen? We gaan op ontdekkingsreis in jouw lichaam, op zoek naar je sensuele kant. Durf jij alle deuren te openen?

Weg met de schaamte en de taboes. Deze dagen zijn voor jou!

“When an individual is balanced in their chakra’s, she is stable and connected to sensuality.” We gaan aan de slag met de eerste twee chakra’s. De live lessen via ZOOM zijn altijd terug te kijken op je eigen tempo.

 

Sensual. Pleasure. Release

Voel jij je ook Druk, druk, druk. Maar nee, the time is now. Juist nu is het tijd om (ook) aan jezelf te denken. Ontdek je ware aard, ga aan de slag met de creativiteit die loskomt. Gun jezelf dit!

Ik merk dat we onze eigen sensualiteit en daarmee ook onze creativiteit onderdrukken in deze periode om alle anderen te helpen. Maar, zet jezelf eens op nummer 1! Samen staan we 5 keer op om direct aan de slag te gaan met onszelf om zo wakkerder, bewuster en meer aanwezig te zijn tijdens de rest van de dag.

 

We gaan shaken, dansen, voelen, aanraken, mediteren. Oehlala, dit wordt heerlijk!

Voel jij nu een keiharde JA?!
Investering in jezelf: € 69

Live sessies (via ZOOM):
Maandag 7 juni 09.00-10.00 uur
Dinsdag 8 juni 09.00-10.00 uur
Woensdag 9 juni 09.00-10.00 uur
Donderdag 10 juni 09.00-10.00 uur
Zondag 13 juni 9-10 uur 

De live sessies zijn terug te kijken (en dus ook meerdere keren te doen, want ze blijven tot het eind van de maand staan) en blijven krachtig. Of je er nu live bij bent of niet!

 

Voor de mensen die eerder met het programma hebben meegedaan, krijg je een instroomkorting! Zo kun je iedere maand opnieuw meedoen voor een leuke prijs! Klik hier!

 

 

Wat anderen zeggen…

Ik heb alle vijf sessies van het Embrace the Sensual You live beleefd en het was echt een super fijne manier om op te staan in de ochtend.
Door yoga, meditatie, massageoefeningen en vooral veel dans maak je je lichaam wakker en kun je naar binnen keren om te beleven wat er in je omgaat.
Het leverde veel inzichten op, positieve vibes, hele krachtige energie, als ook zicht op beladen stukken in jezelf welke om aandacht vragen.
Barbara weet met haar hele kalme, liefdevolle ‘Zijn’ een veilige sfeer te creëren. Mooie muziek, ruimte om te schrijven en te delen, het was er allemaal. Deze ervaring wil je jezelf zeker gunnen. Vijf sterren 🌟🌟🌟🌟🌟
Liefs Britt

Dankjewel voor deze mooie momenten, ben er nu bewust van hoeveel spanning ik in mijn lijf heb en wat dansen doet!

Lieve Barbara, ik heb met heel veel plezier meegedaan. Het was fijn om elke ochtend wat nieuws te leren en gebruik dat nu ook in mijn ochtendroutine. Zo begint mijn dag heerlijk rustig. Echt even een moment voor mezelf. Dankjewel! Liefs, Cindy

Wie ben ik?

Tijdens en na mijn studie had ik een baan in loondienst en startte ik met mijn eigen bedrijf. Er volledig voor gaan, een man, 2 honden en een druk sociaal leven bleken de ideale ingrediënten voor een burn-out. In 2016 kwam ik een paar maanden thuis te zitten. Een andere baan bleek niet de oplossing.
Ik voelde me moe, een constante druk (die ik mezelf oplegde) en in de avond was ik niets meer waard. Mijn huid en haar leidde er onder. Ik had geen fut. Ik voelde weinig.
Ik begon yoga te doen, meer tijd in te plannen voor mezelf en, na 3 keer banen te hoppen, mijn loondienst op te zeggen en al mijn aandacht te richten op mezelf en mijn bedrijf.
Het kantelpunt kwam pas echt toen ik ook in mezlef ging investeren door coaches te nemen, mezelf te ontwikkelen en mijn yoga opleiding in India te volgen. En ik begon meer te bewegen, vanuit liefde voor mezelf in plaats van keihard te sporten.
Nu werk ik alleen nog voor mezelf en bouw ik dagelijks meer tijd in voor selfcare. Ik durf nee te zeggen tegen anderen en meer ja tegen mezelf. Bewegen is een onderdeel van mijn dag.
Ik geloof dat beweging hoort bij een gezonde dagelijkse routine. Het helpt in je lijf te komen en echt in je eigen kracht te staan. Het boost je zelfvertrouwen en laat je vrij leven, terwijl je meer geniet van de kleine dingen.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0