It’s time to step in to your Own Super Power!

Ben jij er klaar voor om je Sensualiteit volledig te omarmen? We gaan op ontdekkingsreis in jouw lichaam, op zoek naar je sensuele kant. Durf jij alle deuren te openen?

Weg met de schaamte en de taboes. Deze dagen zijn voor jou!

“When an individual is balanced in their chakra’s, she is stable and connected to sensuality.” We gaan aan de slag met de eerste twee chakra’s. De live lessen via ZOOM zijn altijd terug te kijken op je eigen tempo. Je komt in een Facebook groep met de andere deelnemers waar ik nog meer oefeningen zal plaatsen.

Sensual. Pleasure. Release

Voel jij je ook Druk, druk, druk. Maar nee, the time is now. Juist nu is het tijd om (ook) aan jezelf te denken. Ontdek je ware aard, ga aan de slag met de creativiteit die loskomt. Gun jezelf dit!

Ik merk dat we onze eigen sensualiteit en daarmee ook onze creativiteit onderdrukken in deze periode om alle anderen te helpen. Maar, zet jezelf eens op nummer 1! Samen staan we 5 keer op om direct aan de slag te gaan met onszelf om zo wakkerder, bewuster en meer aanwezig te zijn tijdens de rest van de dag.

We gaan shaken, dansen, voelen, aanraken, mediteren. Oehlala, dit wordt heerlijk!

Voel jij nu een keiharde JA?!
Investering in jezelf: € 47

Live sessies (via ZOOM):
Maandag 1 februari 8.00-9.00 uur
Dinsdag 2 februari 8.00-9.00 uur
Woensdag 3 februari 8.00-9.00 uur
Donderdag 4 februari 8.00-9.00 uur
Zondag 7 februari 9.00-10.00 uur Tijd voor reflectie, integratie en vragen

De live sessies zijn terug te kijken (en dus ook meerdere keren te doen) en blijven krachtig. Of je er nu live bij bent of niet!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0