In Food

Soms weet je gewoon even niet meer wat je moet ontbijten. Wat dacht je van een toetje als ontbijt. Ik maakte een heerlijke eiwitrijke healthy tiramisu!

Af en toe wil je gewoon eens wat anders. Ik bedacht me wat ik graag als toetje eet en maakte het healthy. Ready? Gezonde tiramisu. De alcohol denk je er gewoon bij! En nog een voordeel: je zit gegarandeerd vol tot de lunch.

Ingrediënten
Griekse yoghurt 0% vet of kwark
Havermout of quinoavlokken
Espresso
Honing of kokosbloemsuiker
Wheypoeder (vanille)
Topping zoals aardbeien, quinoapops en cacaopoeder

Hoe maak je het
Maak de espresso klaar. Doe de havermout in een kom en meng dit met honing of kokosbloemsuiker. Doe hier de espresso bij. Meng de yoghurt of kwark met eiwitpoeder. Giet dit voorzichtig over de inmiddels volgezogen havermout/quinoavlokken. Doe er een topping bovenop, zoals verse aardbeien, quinoapops en cacaopoeder en voila! Eet smakelijk en geniet van je dag die nu super goed is begonnen 🙂

Tip: Je kunt eventueel nog wat lijnzaad, chiazaad of ander superfood aan toevoegen.

Eiwitrijke healthy ontbijt tiramisu

____________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Healthy Hotspot Your Coffee in Hilversum