In Lifestyle, Slider

Mijn eerste boek: De ultieme gids voor Happy & Healthy Leven is nu uit!

Ik heb echt heel lang aan dit boek gewerkt met heel veel plezier. De teksten heb ik geschreven, de oefeningen gemaakt, afbeeldingen uitgezocht en de vormgeving gedaan. Toen ik hem eindelijk in handen had, was ik zo trots! Het is nog veel mooier dan ik dacht. Het is een handzaam formaat en heerlijk om in te werken. Je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Ik kwam al 5 jaar geleden op dit idee en door persoonlijke ervaringen, mijn ouders en mijn zusje is helemaal de invulling tot stand gekomen.

De ultieme gids voor een happy en healthy leven. Ik laat zien dat je het gelukkigst en gezondst bent als je body, mind en food combineert. In vier stappen krijg je gezonde gedachten over jezelf, reiniging van lichaam en geest, een doel voor jezelf en met de workouts en yoga practice ga je er mee aan de slag. Tot slot geef ik je nog een aantal gezonde en lekkere recepten!

Het boek is € 10, de verkoopprijs is inclusief verzendkosten, bestel hem hier.

Dit is slechts deel 1. Ik ben nu al bezig met twee. Het zal een serie worden waar ik iedere keer dieper op alles inga en andere oefeningen inbreng. Zo blijf je jezelf ontwikkelen!

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Vulcano modderbadenYouri tijdens Lowlands