In Lifestyle, Yoga

Wauw! Ik kan het bijna niet geloven, maar ik ben de nieuwe eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik heb deze prachtige sfeervolle studio overgenomen en ga er al mijn liefde en passie instoppen!

Aan de rand van het centrum van Hilversum, op Albertus Perkstraat 5, ligt een hele mooie yogastudio. Een aantal maanden geleden kwam deze te koop staan en op Facebook taggede een heleboel mensen mij hierin.

Na een aantal onderhandelingen werd het vlak voor mijn vakantie duidelijk dat ik het zou gaan worden. Dit betekende eerder terugkomen van vakantie, maar met een prachtig vooruitzicht.

Inmiddels heb ik een prachtige open dag gehad met een goede inloop en ben ik langzaamaan de studio steeds mooier aan het maken. De docenten blijven, de lessen blijven, er komt alleen heel veel bij. Neem snel eens een kijkje op www.yoga-hilversum.nl en kom snel langs voor een proefles!

___________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wereldkaart.nl