In Geen categorie

Ja hoor, daar ging ik. Persoonlijke overwinningen, gedachten waarom ik dit een jaar niet had gedaan. Kijk me smilen. I love it. Spartan Race, ik kom vaker.

Eerder heb ik al eens Mud Masters en Strong Viking gedaan. 2015, 2016 2015 Brother Edition, 2016 Water edition. Beide vond ik super tof om te doen. Maar what happened met 2017 en 2018 dan? Sowieso vind ik het erg duur om mee te doen, maar de ervaring is geweldig en je wordt steeds beter.

Inmiddels kan ik Monkey Bars, klom ik zo de touwen in en werd ik niet meer boos op de ‘straf burpees’. Oh en trappen lopen met iets zwaars vast… Nee, haha, dat blijft zwaar :p

Over alle hindernissen ben ik nu zo ongeveer zelf heen gegaan. Prachtige techniek? Nope, pure wilskracht.

Na elke keer dat het me lukte, dacht ik: WOW, what’s next. Bring it!

Dankzij de man hier op rechts, Erwin, kon ik een redelijk tempo houden, ook al wilde ik eigenlijk niet meer haha.

Eenmaal over het vuur gesprongen (blijft leuk), was ik klaar. En nog binnen een uur ook!

Helaas ben ik op 14 september niet bij die in Parijs, dan loop ik de Santiago de Compestella (ook leuk). Maar ik wil echt snel weer meedoen!

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0