In Lifestyle

Youri nam me dit weekend mee Skydiven! Super gaaf. Lees hier onze ervaring…

English below

Alles wat met wind te maken heeft, vind ik altijd best lastig: windsurfen, kiten. En dit is dus puur met wind. Als ik iets doe, wil ik het altijd gelijk goed kunnen. Dus ik was een klein beetje zenuwachtig, maar op een goede manier.

Het is echt een prachtige locatie. Je kunt in de windtunnels kijken als anderen bezig zijn. Stom, hadden we iemand moeten nemen, hadden we geen foto’s hoeven kopen.

We zouden 4 keer gaan vliegen. Je bent iedere keer maar een minuut bezig en het gaat echt zo voorbij! Maar wauw, wat was het gaaf! De instructrice gaf goede instructies en na de derde keer ging het best wel goed. Ik ging hoog en wist hoe ik mezelf kon ‘redden’ als ik wat fout deed. Het was nog best moeilijk!

De vierde keer was ik redelijk gehaast. De volgende groep kwam al binnen, de andere instructeur stond voor de ingang, dus ik kon Youri niet echt meer zien (die was aan het vliegen), het stond daar dus vol met twee groepen en ik moest zeggen dat ik ook nog moest. Dat vond ik dus echt niet chill en de laatste keer vliegen ging dan ook echt niet goed. Echt heel jammer, want je betaalt hier HEEL veel geld voor.

Verder kun je Sportvlieger worden en dat lijkt me eigenlijk wel heel gaaf. De instructrice liet haar kunsten nog even zien. Echt te gek! Er is een grote kans dat ik dat wel ga doen 😀

Heb jij wel eens een Skydive sessie gedaan?

____

English

Youri took me Skydiving this weekend…

Everything that has to do with the wind, is hard for me: windsurfing, kiting. And skydiving is with wind. If I do something, I want to be good at it. So, I was a little bit nervous but in a good way.

The location is really wonderful. You can see in the windtunnels. If we have known that, we could have brought someone to shoot some photo’s.

We could fly 4 times. Everytime you fly a minut, and really, the time flies… But it was really awesome! The instructor gave great instructions and during the third time I was going okay. I could fly high and I knew how to ‘save’ myself if I did something wrong. It was pretty hard!

The fourth time I was in a hurry. The next group already came in. The other instructor stood before the entrance, so I couldn’t see Youri fly anymore. So, there were two groups and I had to say that I still have to fly as well. I didn’t liked that and the session was not good for me. Really a shame, because you have to pay a LOT.

If you want to be better, you can become a Sportflyer. That’s sounds really cool. The instructor showed what she can do. There’s a good chance that I’m going to do that.

Have you ever done a Skydive session?

_________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
MallorcaWet van Murphy