In Lifestyle

Alsof één beurs niet genoeg was, ben ik gister ook naar Taste of Holland geweest. We waren aanwezig toen de poortjes opengingen op zondag. En inderdaad, wat hebben we daar een heerlijkheden geproefd!

Ik ging samen met Youri en Emma. Op het moment dat ik een praatje aan het maken was met een van de eigenaren van een van de tentjes kwam Youri alweer terug met een broodje pulled pork. Haha. Na de heftige WOD van die ochtend, hadden we allemaal honger.

Bij een veganistisch tentje kocht ik ‘appams met dip’ bij de Keuken van de Toekomst: Indiase rijstpannenkoekjes met dip. Amandel-ricotta, creme van witte bonen en appel en hummus van gepofte rode biet. Was echt super lekker! Daarna zijn we allemaal nog een broodje pulled pork gaan halen. Pas later zag ik dat er kippendijfilet uit India was, balen!

Taste of Holland appams met dip

Taste Of Holland Pulled Pork

We moesten wel even zoeken, want er waren een paar die hun pulled pork nog niet af hadden. Huh, maar 12 uur is lunchtijd hoor! Youri nam een biertje toe en Emma en ik een Frozen Lemonade! Ik wilde scroppino, maar die kon ik niet meer vinden. Uiteraard liep ik er langs toen ik deze in mijn hand had.

Taste of Holland frozen lemonade

De sfeer en inrichting was super gezellig van dit festival. Echter vond ik het tussen 15 en 16 uur super druk worden. Dat was wel jammer. Gelukkig konden we de meeste dingen al lekker doen, omdat we er zo vroeg waren. Ik heb dit keer geen workshops meegedaan, omdat ik ook nog naar een andere beurs ben gegaan. Volgende keer wil ik dat wel graag doen.

Oh, en bij Aviko konden we iets proeven en aangeven hoe we thuis kookten, kregen we direct een leuk kookboekje mee. Bij Wijn Spijs konden we raden waar de echte Wijn Gum van was gemaakt, van welke druivensoort en kregen we een proefboekje mee waar je een kleine how to kreeg in het wijnproeven.

Ben jij er geweest?

_________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Hoolahoopen Nationale GezondheidsbeursOldenhof juicen