In Body, Lifestyle

Ik heb nu een week in de fitness gym getraind in plaats van de CrossFit box. Het was een hele omschakeling… Hoe ik dat vond, lees het hier:

Zoals ik al eerder schreef, had ik even minder motivatie om te sporten. Er waren wat dingen gebeurd en ik vond het echt minder leuk. Daarom heb ik besloten mijn abonnement bij CrossFit even te bevriezen en bij ONE Fitness in Hilversum te gaan trainen. Voor mij is dit heel handig, want het is op loopafstand van mijn werk. Dus voor of na het werk trainen is super fijn, even douchen en doorlopen. Mijn zusje werkt daar en mijn moeder traint daar, dus dat is ook gezellig. En ik kwam allemaal oude bekende tegen van TrainMore. Als ik daar ‘s ochtends vroeg voor de deur sta, zijn er allemaal sportieve gezellige mensen. Heel fijn! Ben ik wel de enige vrouw in het krachthonk, maar I don’t care… Ik train nu echt met een schema om aan alle punten van mijn lichaam te werken. De gym is op ruime tijden open en ik sta nooit voor een dilemma omdat de wod vol is. Als freelancer weet ik nooit van tevoren wanneer ik kan trainen, dus dat was af en toe wel even onhandig met CrossFit. En het is natuurlijk gewoon 40 euro per maand goedkoper.

One Fitness

Maar… Ik sta wel alleen. Die laatste rep moet ik er echt alleen uitdrukken. Er is niemand om je aan te moedigen of om te spotten. Je traint niet in een groepje om alles er uit te halen. En dat mis ik wel. Dus ik heb even een strippenkaart gekocht bij Crossfit Naarden. Mooie groupondeal. Een strippenkaart voor 10 keer Crossfit voor € 30. En wat een mooie box, aan het water! Enige nadeel: blijf je langer dan anderhalf uur, dan moet je betalen voor het parkeren van je auto…

Bij ONE heb ik nu de kans om al die groepslessen mee te doen. Dus voor mijn cardio doe ik nu Zumba, Dance. Af en toe yoga (jeej!), pump, pilates of een buikspierkwartier. Ik train nu iedere dag voor ik na mijn werk ga. En soms ‘s avonds nog een keer. Ik zal wel weer terug naar Crossfit Hilversum komen, maar voor mij is dit nu even een tijd om mijn hoofd te clearen en de lol in sport weer terug te vinden.

________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Moederdagtipslovehandles