In Geen categorie

Voordat ik naar Santiago ging, verbleven we een dag in Brussel. Een stad die veel leuker is dan ik had verwacht! Lees meer over deze gigantische stad…

We hadden een hotel vrijwel in het centrum: JAM Hotel. Een hele leuke, toffe plek. Daar hebben we een elektrische step gehuurd om alles te kunnen bekijken. Eerste stop: Manneke Pis! Het leuke is dat hij vaak een pakje aanheeft, zo is ie elke keer anders.

Daar in de buurt zijn heel veel winkeltjes, chocolade museum en leuke straatjes. Uiteraard in Brussel geniet je van een heerlijke wafel!

Het beeldwerk Atomium was een flink stuk op de step en redelijk frisjes, want je gaat best hard op zo’n ding. Vlakbij ons hotel was een Indiaas/Pakistaans restaurant waar je all you can eat kon eten. Een buffet met echt allerlei heerlijkheden.

Tot slot in ons hotel in de rooftop bar nog een cocktail gedronken. Echt heel tof.

Bij binnenkomst van Brussel stonden we eerst echt versteld van alle grote gebouwen. Vlak naast die grote gebouwen en moderne dingen, ongelooflijk. We hebben vast nog niet eens alles gezien. Heb jij nog tips?

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0