In Food, Slider

Bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland kun je altijd zo lekker eten. En dit waren slechts de amuses nog!

Youri en ik hebben een heerlijk driegangenmenu genomen bij Vlaar. Voor mij vegetarisch. Als amuse kregen we een mousse van Gorgonzola, een klein toefje chocolade en een blaadje basilicum en een doperwten mousse. Super lekker!

Daarna had ik een salade met halloumi als voorgerecht. Hoofdgerecht linguine met gegrilde groenten en als dessert een chocolade soufflé met zelfgemaakt mango-ijs. Daarbij nam ik een sauvignon blanc.

Sorry dat ik niet echt foto’s heb, ze waren allemaal redelijk mislukt…

Restaurant Vlaar is zeker een aanrader!


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga in waterLunch Golfclub Naarderbos