Deep Dive into your Feminine is voor jou als je klaar bent om diep in jezelf te duiken.  Ben je klaar om elke emotie te doorgronden en elke chakra te helen?

Het is dus niet voor vrouwen die
* Nog heel erg twijfelen
* Liever niet aan zichzelf werken
* Altijd een ja maar hebben…

Verlang jij er naar om stevig in je schoenen te staan en volledig uit je eigen kracht te gaan leven? Dan is Deep Dive voor jou. We beginnen met de wortels stevig in de grond om daarna alle chakra’s (energiepunten) af te gaan en alle blokkades te helen.

Heb jij het gevoel er alleen voor te staan?
Loop jij vaak vast op dezelfde stukken?
Ben je het contact met je lichaam kwijt?
Zit je altijd of vaak in je mannelijke energie?

Dat had ik ook. Mijn hoofd kon van alles oplossen en ik stond altijd AAN. Ik was het contact met mijn lichaam volledig verloren. Pas toen ik de chakra’s leerde kennen, leerde naar mijn lichaam te luisteren, kon ik het beter begrijpen EN helen. Nu is een blokkade makkelijk te herkennen voor mij en dus ook op te lossen. Het is een ongoing proccess, maar door er bij aanwezig te zijn, zal het steeds beter gaan.

Deep Dive into your Feminine is uniek, omdat we alles pakken: de chakra’s, de archetypen die er bij horen en de elementen. We gaan dus niet met losse onderdelen aan de slag, maar met het hele pakket. Bovendien is het helemaal geënt op het vrouwenlichaam. Dus op jou!

Een unieke reis door je lichaam op weg naar meer zelfvertrouwen en bewustwording! 

Wat krijg je: 

Elke week een gezamenlijke sessie via Zoom (start op 11 mei) 

Een online leeromgeving met theorie en oefeningen * 

Een unieke een op een sessie met mij via Zoom. Je mag me dan alles vragen en ik help je om eventuele blokkades te doorbreken. 

Gedurende het traject gratis toegang tot mijn online yoga platform, hierop vind je vele video’s die jouw ondersteunen in je reis in zowel meditatie als beweging. 

Community met de andere sisters 

ACTIE! Geef je nu op en krijg als BONUS Embrace the Sensual You erbij! 

*Je krijgt tot het einde van het jaar toegang tot deze omgeving, zo kan je alles rustig teruglezen en ook in de maanden na ons traject nog werken aan je reis.  

Na dit programma: 

  • Leef je vanuit zelfvertrouwen 
  • Heb je diep contact met je lichaam en je ware essentie 
  • Sta je in je eigen (vrouwelijke) kracht 
  • Ben je onderdeel van een liefdevolle sisterhood 
  • Herken je de signalen van je lichaam en weet je hoe je deze kan sturen 

Wat zijn chakra’s? 

Energie stroomt door ons lichaam. Het heeft grote invloed op hoe we ons voelen, zowel mentaal als fysiek!  Op zeven belangrijke punten in ons lichaam komt deze energie samen, de zogenaamde hoofd chakra’s. De benaming chakra komt uit het Sanskriet en betekend cirkel of wiel.     

Op deze chakra’s hoort de energie letterlijk te kolken, draaien als een wiel om te zorgen voor een gezonde stroming. Veel van ons hebben echter last van blokkades die de gezonde stroming in de weg zitten. Wij gaan daar mee aan de slag en ik ga jou helpen om de energie volop te laten stromen!  

Modules: 

In elke module behandelen we een van de hoofdchakra’s. We gaan kijken naar je huidige status en opzoek naar jouw archetypes. Dit doen we doormiddel van theorie, oefeningen, yoga, meditatie en natuurlijk onze zoomcalls.  

Wortel Chakra 
Hoe geaard ben jij? Ben jij de Moeder of een Slachtoffer? 
Je gaat met beide benen op de grond staan en jezelf verankeren met je ware aard. 
 

Sacraal Chakra 
Hoe zit het met je sensualiteit en je seksualiteit? Ben je de Keizerin of de Martelares? 
Met het water als element flowen we meer sensualiteit door je lichaam. 

Zonnevlecht Chakra 
Wie ben je en wat wil je? De Krijger of de Dienaar? 
Wakker het vuur in jezelf aan en ga staan voor wie echt je bent. 

Hart Chakra 
Leef jij vanuit je hart? De Geliefde of de Acteur? 
Leer luisteren naar je hart, laat beperkende overtuigingen los en kies voor jezelf! 

Keel Chakra 
Durf jij jezelf uit te spreken? Communicator of Stil kind? 
Je gaat je leren uitspreken en laten zien wie jij bent! Zonder last van zelfoordelen of het oordeel van anderen. 

Derde Oog Chakra 
Sta jij open voor je intuïtie? Intuïtief of Intellectueel? 
Leer zien met andere ogen. 

Kruin Chakra 
Zie jij jezelf als onderdeel van het Universum? Guru of Egoïst? 
Voel hoe het is om onderdeel te zijn van een sisterhood, van de wereld en van het Universum. 

Door onderdeel te zijn van de sisterhood, zul je je niet meer alleen voelen. Je zult inzien en voelen dat je niet de enige bent die bepaalde dingen in haar leven tegenkomt.
Om nog meer contact te maken met je lichaam krijg je het Online Yoga Platform EN Embrace the Sensual You er bij. Die laatste krijg je er alleen deze keer bij, omdat het de eerste keer is dat dit programma draait.
Kom je er even niet uit, dan heb je sowieso een 1 op 1 sessie met mij die we samen inplannen. Dan gaan we een uur lang helemaal in op jou!

Reviews:

Ik heb zojuist Unleash afgerond en ik ben echt tot heel veel inzichten gekomen. Ik maak mijn pilstrip af en stop daarna met de pil. Ik ga echt voelen wat er in mijn lichaam gebeurd. Verder ben ik me bewust spiritueel aan het openen, zo probeer ik met mezelf te connecten en met de elementen. Ik ben Barbara dankbaar voor het uit de weg helpen van taboes en de realisatie dat het niet raar is om iets over bijvoorbeeld de menstruatie te vragen. Ik heb veel zin in een volgend programma. Barbara, je bent een inspiratie en een prachtige vrouw. Je bent nog niet van me af!

Denise

Ik heb alle vijf sessies van het Embrace the Sensual You live beleefd en het was echt een super fijne manier om op te staan in de ochtend.
Door yoga, meditatie, massageoefeningen en vooral veel dans maak je je lichaam wakker en kun je naar binnen keren om te beleven wat er in je omgaat.
Het leverde veel inzichten op, positieve vibes, hele krachtige energie, als ook zicht op beladen stukken in jezelf welke om aandacht vragen.
Barbara weet met haar hele kalme, liefdevolle ‘Zijn’ een veilige sfeer te creëren. Mooie muziek, ruimte om te schrijven en te delen, het was er allemaal. Deze ervaring wil je jezelf zeker gunnen. Vijf sterren!

Liefs Britt

De investering is voor deze keer slechts € 547.

Deze kun je in meerdere termijnen betalen, neem daar even contact voor op met mij.

Kun je niet bij de Live Zoom Calls zijn? Geen probleem. Alles komt in de online leeromgeving te staan om terug te bekijken. Wat ik van eerdere programma’s heb gehoord, is dat het voelt alsof ze er gewoon bij zijn geweest. Nog steeds magisch!

FAQ
Kan ik meerdere termijnen betalen?

Jazeker, stuur mij even een bericht via barbaraschriek@hotmail.com

Wat als ik niet bij de live sessies kan zijn?
Geen probleem. Alles komt in de online leeromgeving te staan om terug te bekijken. Wat ik van eerdere programma’s heb gehoord, is dat het voelt alsof ze er gewoon bij zijn geweest. Nog steeds magisch!

Ik heb nog niet eerder zoiets gedaan, is dat erg?
Zeker niet. Je rolt er zo in. Je moet dit echt eens ervaren.

Ik heb geen idee wat chakra’s zijn. Is er starterskennis nodig?
Nope. We starten met de volledige basis. Wat chakra’s, elementen en archetypen zijn en breiden dat steeds meer uit.

Wat is hier na?
Hierna kun je meedoen aan de Master Mind, deze start in juli.

Ik vind de investering te groot, heb je kortere programma’s?
Jazeker. Embrace the Sensual You en Unleash your Wild Woman.

Zoom calls: 
11 mei 20.00 uur – Opening en 1e chakra 
19 mei 20.00 uur – 2e chakra , Let op dit is een woensdag!
25 mei 20.00 uur – 3e chakra 
1 juni 20.00 uur – 4e chakra 
8 juni 20.00 uur – 5e chakra 
15 juni 20.00 uur – 6e chakra 
22 juni 20.00 uur – 7e chakra en Afsluitingsceremonie 

De 1 op 1 sessie call plannen we samen in. 

Hoor jij nou een keiharde JA, vanuit je hart?  
De investering in jezelf is nu slechts €547.  Via onderstaande buttons kan je je opgeven voor het programma. Heb je nog vragen of ontvang je liever een factuur? Neem dan gerust contact met mij op via barbaraschriek@hotmail.com.  

WAT ZOU JIJ ER VOOR OVER HEBBEN OM VOLLEDIG VANUIT JE EIGEN UNIEKE WARE POTENTIEEL TE LEVEN? 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Barbara. Tijdens en na mijn studie had ik een baan in loondienst en startte ik met mijn eigen bedrijf. Er volledig voor gaan, een man, 2 honden en een druk sociaal leven bleken de ideale ingrediënten voor een burn-out. In 2016 kwam ik een paar maanden thuis te zitten. Een andere baan bleek niet de oplossing. 

Ik voelde me moe, een constante druk (die ik mezelf oplegde) en in de avond was ik niets meer waard. Mijn huid en haar leidde er onder. Ik had geen fut. Ik voelde weinig. 

Ik begon yoga te doen, meer tijd in te plannen voor mezelf en, na 3 keer banen te hoppen, mijn loondienst op te zeggen en al mijn aandacht te richten op mezelf en mijn bedrijf. 

Het kantelpunt kwam pas echt toen ik ook in mezlef ging investeren door coaches te nemen, mezelf te ontwikkelen en mijn yoga opleiding in India te volgen. En ik begon meer te bewegen, vanuit liefde voor mezelf in plaats van keihard te sporten. 

Nu werk ik alleen nog voor mezelf en bouw ik dagelijks meer tijd in voor selfcare. Ik durf nee te zeggen tegen anderen en meer ja tegen mezelf. Bewegen is een onderdeel van mijn dag. 

Ik geloof dat beweging hoort bij een gezonde dagelijkse routine. Het helpt in je lijf te komen en echt in je eigen kracht te staan. Het boost je zelfvertrouwen en laat je vrij leven, terwijl je meer geniet van de kleine dingen! 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0