In Geen categorie

Of ik meeging op mini vakantie met HEMA? Tuurlijk! Aangekomen in Amsterdam stonden er allemaal Volkswagen busjes op ons te wachten. De dag kon al niet meer stuk!

De zon schijnt en het voelt heerlijk om naar buiten te gaan. Bij de HEMA is het nu de Summer of Food. Zomer en eten in 1 zin, daar zeg ik geen nee tegen. Eenmaal in Amsterdam aangekomen, stapten we in de Volkswagen busjes (grote droom) om vervolgens naar het strand van Castricum te rijden. Daar stonden allerlei lekkernijen voor ons klaar.

Ze hebben heerlijke wijnen ontwikkeld (die ik natuurlijk allemaal geproefd heb). De Sauvignon Blanc is mijn favoriet! In de nieuwe flessen passen precies 4 glaasjes. Perfect voor met zijn tweeën. Links hier op de foto is een super schattig flesje rosé waar een eigen glas bij zit. Handig!

Maar er was ook genoeg voedsel. Quinoa chips, dadelrepen en veganaise (vega mayo). Het lekkerste vond ik de dips, die waren in 3 smaken: Jalapeño, Tomato sweet pepper en Ras el Hanout. Moeilijk kiezen, maar Jalapeño, oh my!

Uiteraard moest ik even met Takkie op de foto 😀

De smaakwaters zijn ook erg lekker en HEMA is enorm bezig met verduurzamen. Met de plastic flesjes zijn ze wat dat betreft voorloper. In glazen potjes hebben ze nog 3 super lekkere groente drankjes. De speciale zomer producten zijn tot eind augustus in de zomer te vinden. Ik zeg: lekker inslaan!

Verder zijn er nog heel veel leuke speeltjes, zoals Takkie op de foto hierboven. Maar ook badminton setjes, beach ball (en ja dat heb ik dus gedaan in 30 graden), maar super tof!

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Miraval wijn proeven