In Mind

Ik heb een nieuwe baan! Laat me hier de sollicitatieprocedure en mijn pech vertellen…

Youri had een leuke vacature gevonden voor me op internet: tekstschrijver voor lifestyle for pets. Ik solliciteerde, had niet verwacht dat ik uitgekozen zou worden voor de eerste ronde. Vlak voordat ik naar Luxemburg ging, hoorde ik het. Ik moest een aantal schrijfopdrachten maken, daarna ben ik een dag eerder naar huis gekomen om de eerste ronde mee te kunnen maken.

Met zeven anderen was ik op het bedrijf. Daar kregen we een rondleiding en hoorden we wat het bedrijf inhield, gesprekken met de verschillende medewerkers en tot slot nog wat opdrachten. Het was krap aan qua tijd, maar ik deed mijn best. We kregen daarna een zak met hondenvoer mee naar huis. Spyker en Bentley waren wel blij met de zak Prins Petfoods voor mini.

Spyker en Bentley eten Prins Petfoods

Voodat ik naar Sicilië ging, kreeg ik te horen dat ik op tweede gesprek mocht komen. Ik was heel erg blij! Met een goed gevoel ging ik naar Italië. Terug ging ik weer op weg naar Veenendaal. Omdat het redelijk ver is, mocht ik Youri zijn auto lenen. Diesel. Navigatie ingebouwd. Airco.

File, natuurlijk. En toen ik weer wilde optrekken, viel de motor uit. Potjandorie, waarom vandaag?! Huilend belde ik Youri op. En daarna de ANWB die stuurde een berger. Al het verkeer raasde continue door. Na tien minuten stopte een vrachtwagenchauffeur en duwde mij de vluchtstrook op. Na nog een paar minuten probeerde ik het nog een laatste keer. En hij startte weer. Later bleek dat ik te veel aan had staan (radio, navigatie, airco) voor tijdens een file waar ik echt stilstond… Ik sjeesde door en was maar een kwartier te laat, ik had ze al wel op de hoogte gebracht.

Daar aangekomen kreeg ik nog meer info over het bedrijf en hadden ze een profiel van mijn persoonlijkheid laten maken. Het klopt echt voor 80%, behalve dat ik losse eindjes laat liggen (maar dat zei Youri ook tegen me dat dat niet klopte). Echt super leuk. Eerlijkheid, plichtsbesef, hulpzaam. Echt eigenschappen van mij!

20160827_075709 20160827_080619

Zenuwachtig ging ik naar huis, want ik had echt een goed gevoel. Er waren echter nog 2 anderen op tweede gesprek geweest. Aan het einde van de dag werd ik gebeld: ik was het geworden! Super blij heb ik een rondje door de kamer gedanst. Per 1 oktober ga ik beginnen 🙂


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
De Alchemist Paulo Coelho