In Lifestyle

Jullie zien mij altijd verschijnen op deze website, soms als een selfie, maar soms met een foto die door een ander is gemaakt. Wie is toch diegene die deze foto’s maakt? Check het hier!

Eigenlijk is het natuurlijk heel makkelijk: dat is Youri. Ik duw hem vaak mijn telefoon in mijn handen: snel, maak een foto! En nee, dat vindt ie zeker niet altijd leuk. Hij mag eigenlijk nooit beginnen met eten als we ergens zijn, omdat ik eerst een foto moet maken. Af en toe heb ik wel medelijden met hem, helemaal toen ik dit filmpje zag:

MKlimbos met Youriaar dat neemt niet weg dat we super leuke dingen doen! Samen op persreis naar Oldenburg, naar een leuk feest tijdens ADE, meedoen met Les Mills Live, naar de Fitness Expo, meedoen aan de Mud Masters en ga zo maar door. Dus ja, of hij het nou echt erg vindt? Oh ja, er is 1 moment dat ie het echt niet kan hebben: voor zijn koffiemomentje ‘s ochtends!
Ik ben heel erg blij met mijn instagram husband. Zonder hem waren een heleboel foto’s en filmpjes niet gemaakt. Dus Youri dit is voor jou: dank je wel!
Voor de andere bloggers: heb jij ook een instagram husband?
En aan de instagram husband: wat vind je er nou eigenlijk echt van?

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Boek de ultieme gids voor een Happy & Healthy leven door Barbara SchriekDankbaarheidsboek