In Food

Als blogger krijg je soms leuke dingen toegestuurd, zoals deze adventkalender van Veríval met allemaal heerlijke ontbijtjes met 100% biologische granen.

‘s Avonds rond een uur of zeven kwam de pakjesbezorger aan de deur met een heerlijk pakket van Veríval. Twee dozen met proefzakjes van zes verschillende soorten ontbijt. Het bleek een adventkalender te zijn. Precies 24, tot Kerstavond!

Verival adventkalender

De 100% biologische ontbijtgranen worden in de Tiroler Alpen duurzaam verbouwd door lokale boeren. De ingrediënten zijn met de hand geselecteerd en dan gemixt met oergranen. En dit zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hun slogan is niet voor niets: What organic breakfast should taste like. En het smaakt inderdaad lekker. Houd de facebookpagina in de gaten, want daar zal ik later de andere smaken nog laten zien. Dit is de  Crunchy mix met fruit. Veel verschillende smaken komen samen in deze mix.

Ik heb de smaken Muesli met noten, muesli met bessen, abrikoos & honing havermout, spelt crunchy, blauwe bessen en appel crunchy en Crunchy fruitmix.

Verival

De ontbijtgranen van Veríval zijn verkrijgbaar bij Jumbo en DEEN. Wat is jouw favoriet?

____________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Foodfestival couscousIQ Superfood Chocolate