In Fashion, Lifestyle

Ik kreeg ineens een armband en een ketting van tijgeroog van mijn zusje en moeder. Op de verpakking stond heel groot: harmonie. Dat was precies wat ik nodig had. Edelstenen kunnen nog veel meer!

Eerder kreeg ik bij het spiritueel centrum in Hilversum een blauwe calciet aangereikt. “Draag dit bij je keelchakra. Dan kun je jezelf leren beter voor jezelf op te komen. Beter te communiceren.”

 

De tijgeroog kwam voor mij in een periode waarin ik niet helemaal mezelf was. Ik liet ook niemand zien wie ik werkelijk was.

Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen om kwade mensen en vervloekingen te weren. Het helpt u om doelen te bereiken en innerlijke hulpbronnen te zien en stimuleert heldere intenties (artsofbeing.nl).

Tijgeroog

Op Ibiza heb ik een ring en een armband gekocht met turkoois. Sowieso vind ik deze steen heel erg mooi, maar het is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Het kan vitaliserend werken bij uitputting. Zo heeft het ook een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen (gevonden via: http://www.edelstenenenmineralen.nl/turkoois.html). Op Ibiza wilde ik mezelf terugzoeken en dat is gelukt.

Turkoois sieraden Ibiza
Toen ik laatst naar de sauna ging nam ik een armband mee met daarop: Sneeuwvlok Obsidiaan – Ondernemend, Geluk. Dat kan ik nu wel gebruiken met al mijn plannen!

Sneeuwvlok Obsidiaan

De prachtige paarse amethist heeft een beschermende en zuiverende winkel.
Bergkristal is een steen die veel gebruikt wordt bij healings en energetisch werk. Hij reguleert energie, absorbeert het en geeft energie, maar kan de energie ook opslaan.
Rozenkwarts is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het brengt evenwicht, zowel mentaal als fysiek.

En ga zo maar door!

Heb jij ook sieraden met edelstenen met een bepaalde betekenis?


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Fotofabriek.nlChimpanzee