In Reizen

Dit vond ik één van de gaafste tempels in Bangkok: de Golden Mountain en Wat Saket Ratcha Wora Maha Wihan. Check hier foto’s en een filmpje van het prachtige uitzicht!

De tempel ligt in de wijk Pom Prap Sattru Phai en stamt uit de periode van het koninkrijk van Ayutthaya. De tempel is ontzettend wit. Als er veel zon staat, moet je echt je zonnebril op. De bellen klingelen constant en het is omringd met goud. Loop met de trappen naar boven en je krijgt een prachtig uitzicht over Bangkok. Tijdens het omhoog en omlaag lopen is er genoeg te zien. Ik vond dit een van de gaafste tempels in deze stad.

Golden Mountain Bangkok, Wat SaketGolden Mountain Bangkok, Wat SaketJe betaalt een kleine entree om naar boven te gaan. En je kunt ook pakketten kopen om aan de monniken daar te geven. Zorg ervoor dat je altijd goed gekleed gaat. Geen short, geen blote schouders, geen blote buik en schoenen uit! Ik had eigenlijk altijd een kleedje mee voor het geval ik een temp in zou gaan…Golden Mountain Bangkok, Wat SaketGolden Mountain Bangkok, Wat Saket

Wat vind jij de mooiste tempel van Bangkok?


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Golden Mountain Thailand BangkokChiang Mai Wat Chedi Luang