In Lifestyle, Reizen, Slider

Ik begin nu al een maand de dag met yoga op het strand en dit levert het mij op!

Iedere ochtend begin ik de dag om 8 uur met yoga op het strand. Het brengt met zich mee dat ik heerlijk wakker wordt tijdens de practice. Mijn lichaam is soepel, mijn hoofd geordend. Door de zonnegroeten wordt mijn lichaam echt wakker en heb ik de rest van de dag energie. Geen koffie nodig!

Leuke bijkomstigheid: door het zand is mijn huid echt super zacht. Een natuurlijke scrub dus. milieuvriendelijk en budgetvriendelijk! Echt aan te raden 🙂

_______________

Barbara ThailandBarbara (27)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mallorca Sa Calobra