In Lifestyle, Mind

Laatst kocht ik een prachtig notitieboek. Daar moest natuurlijk iets blijvends inkomen. Ik doopte het om tot mijn dankbaarheidsboek!

Dankbaarheidsboek? Jup. Ieder jaar krijgt een of meerdere pagina’s. Ieder jaar bepaal ik waar ik dankbaar voor ben en dat zet ik in het boek.

Dat kunnen grote zakelijke dingen zijn, zoals het geven van yoga op de FitnessExpo en mijn eigen boek uitbrengen, maar ook familiedingen, zoals de brunch die ik met Pasen organiseerde bij ons thuis.

Ik zet het allemaal onder elkaar: één groot positief boek! Als je dan even down bent, pak je dat boek er bij en maak je jezelf weer vrolijk.

Hoe vul je het in?

Dat kan op twee manieren.

Met je agenda erbij aan het einde van het jaar.

Of als het net is geweest. Dan zet je het er direct in.

Het is maar net hoe je er mee om wilt gaan. Bij de ene heb je kans dat je het vergeet (maar ben je er dan wel echt dankbaar voor?) en bij die andere weet je niet of je er later nog dankbaar voor bent. Ik kies daarom voor de laatste optie, omdat ik werkelijk alles in mijn agenda zet. Echt een aanrader zo’n boek, ga je zeker gelukkig van worden!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Youri tijdens Lowlands