In Lifestyle

Wat was dit een spannend en hectisch jaar. Veel meegemaakt, veel gedaan, veel gereisd. En dit is waar ik dankbaar voor ben…

Het jaar is redelijk rustig begonnen. Achter de schermen was ik druk met het plannen van mijn trouwen. En op 8 april was het zover. Youri en ik stapten het huwelijksbootje in. Bruidstaart Keuken van de Koning

Direct daarna hebben we samen onze eerste backpackers trip gemaakt. Dit was het leven dat ik wilde leiden. Wauw! Ik voelde me zo vrij. Thailand was geweldig.

Ondertussen ging ik weg bij mijn vaste baan en ging ik werken in een sportschool waar ik veel meer les kon gaan geven. Ik kreeg ook nog extra functies. Ik rolde van het een naar het het ander. Wel begon ik steeds meer na te denken: wat wil ik nou echt?

We kochten een Chevy Van waar we helemaal los mee gaan. We hebben alles er uit getrokken en gaan het een super coole hippie camper van maken!

Toen kreeg ik de optie om naar Mallorca te gaan en daar te werken als fitness instructeur. Ik voelde me daar echt fantastisch! Dit was het leven. Natuurlijk zaten er ook wat nadelen aan, zoals het financiële plaatje. En Youri wilde graag dat ik thuiskwam. Dus dat deed ik. Ik heb het daar wel heel erg moeilijk mee gehad. Ik ben echt een buitenmens.

Dus besloot ik mijn leven in Nederland avontuurlijker te maken en wat meer naar buiten te gaan met yogalessen buiten en ik schafte SUP’s aan! Dat ging gelijk heel erg goed. SUP tours en SUP yoga.

Buiten en reizen en vrijheid. Woorden die me aan het hard gaan. Met mijn zusje haar verjaardag zijn we een weekend naar Parijs gegaan en in december naar Marrakech. Tijdens het reizen voel ik me zo vrij!

Ik ben naar heel veel evenementen gegaan, zoals van De Yoga Business School en van Simone Levie en JT Foxx om uit te zoeken wat ik wil. Daar leerde ik Claudia kennen. Fijn om met gelijkgestemden te kunnen brainstormen!

Inmiddels heb ik de beslissing gemaakt om bij de sportschool wat verantwoordelijkheden los te laten. Ik merk dat de stress heel snel hoog kan zitten bij mij. Ik heb echt rust nodig.

En voor 2018?

Ik merkte om me heen, en ik zelf eerst ook, dat mensen niet goed meer weten wat ze willen en werken om geld te verdienen. In plaats dat ze doen wat ze leuk vinden. Dus op 20 januari 2018 organiseer ik een event met verschillende vormen van yoga: Zet je intentie voor 2018.

Verder wil ik nog meer reizen, ga ik naar India voor de yoga opleiding! en wil ik nog meer online programma’s maken. Ik wil heel graag mensen helpen hun hart te volgen. En ik moet zelf zichtbaarder worden.

De cursus Ayurveda moet ik afmaken en ik wil nog meer leren over online werken. Het handboek Wereldburgers van Esther Jacobs ligt klaar om gelezen te worden.

Genoeg te leren en aan te werken. Het allerbelangrijkste: meer rust in plannen. Ik heb geleerd dat Youri en ik er echt voor elkaar zijn in voor- en tegenspoed, we leven steeds meer naar elkaar toe en ook hij begint mijn hippie lifestyle te omarmen.

2018, ik ben klaar voor je!

_________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Marokko geiten knuffelenMarrakech Bahia Palais