In Lifestyle, Mind
Ik schrijf dit blog vanuit mijn hart, omdat ik zo dankbaar ben. Dankbaar voor vandaag. Dankbaar voor de kansen.

De ochtend begon niet best. Ik was kwaad. Kwaad op een werkgever die mij nog steeds niet betaald had sinds september. Onrustig van alle dingen die ik nog moest doen. Zelfs een beetje verdrietig. Tranen stonden me nader dan het lachen.
Maar de dag werd mooier en mooier. Mijn boek (dat heb ik jullie nog niet verteld) kreeg ik binnen. Ik heb een boek geschreven over een gezond en gelukkig leven. En dat had ik nu in mijn handen en ik ben er dolblij mee. Binnenkort verkrijgbaar als ebook en boek in mijn webshop! Eind week 50 krijg ik ze binnen. En nee, niet via een uitgever, maar ik heb het zelf gedaan. Want ik geloof in mijn boek, ik geloof in wat ik jullie wil meegeven. En om het nog mooier te maken: er zijn al een paar boeken gereserveerd!
Dankbaar voor deze mooie kans.
Daarnaast kreeg ik een bericht van Fjuze. Ik mag Power Yoga geven tijdens Healthy Fest!
Dankbaar voor deze samenwerking.
Ik heb eindelijk (een deel) van het geld van de opdrachtgever gekregen.
Op mijn huidige werk gingen de opdrachten voorspoedig.
Ik heb plannen gemaakt om samen met Youri te gaan backpacken in Thailand in april volgend jaar.
Dankbaar dat ik zo’n reis mag en kan maken.
En nu? Nu staan de tranen weer in mijn ogen, maar dit keer van geluk. Dankbaar dat jullie dit blog willen lezen. Dankbaar voor iedereen die deze kansen mogelijk hebben gemaakt.
Dank je wel.
En daarom heb ik ook wat voor jullie:
In aanloop naar de hectische periode geef ik je gratis tips om relaxed de feestdagen door te komen. Je gaat terug naar jezelf, krijgt tips om gezond te blijven, tips om er op uit te gaan en nog veel meer. In deze donkere dagen kun je wel wat licht gebruiken!
Schrijf je nu in voor deze challenge.
I’m grateful for everything that’s going on right now in my life…

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
winactie-ue-boom-2Welkom Zakynthos