“Waarom doe ik dit niet vaker”, kreeg ik vaak te horen tijdens de danssessies die ik geef. Zelf doe je het niet zo snel, maar als je eenmaal begint, voelt dit zo heerlijk! Ik heb het over dansen. Het afgelopen jaar heb je misschien sowieso minder gedanst dan normaal. Dus ik heb besloten dat het tijd is om het weer op te gaan pakken.

Dansen zorgt ervoor dat je lichaam AAN gaat, je komt in beweging, je energie gaat omhoog en je voelt je instant vrolijker.

Dancing from the Heart gaat een serie danssessies worden. Er komen steeds meer sessies bij, je koopt er 1 of meerdere achter elkaar. It’s time for dancing! En nee, dit is niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zijn welkom!

De sessies zijn vanaf je eigen plek te volgen (dus ook op je vakantie!), via ZOOM!

De geplande sessies:

Maandag 28 juni 8 uur Dansen met het element Aarde
Investering: 7,77

Maandag 5 juli 19.30 uur Dansen met het element Water
Investering: 7,77

Ik wil meedoen met allebei deze sessies:
Investering: 11,11

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0