In Body

Dag nummer 9 voor een happy body and mind. Ik ben echt heel erg blij met de respons. Vandaag denken we weer even aan de buikspieren en de onderrug, want na die full body workout van gister weet ik niet of iedereen het heel zwaar kan.

Daarom heb ik ook een bonus workout er bij gedaan. Je kunt zelf bepalen of je deze doet of niet. Werk aan die abs en doe de workout.

De workout
2 rondes
10 keer met je benen. Je pakt de ene been vast, de ander gaat helemaal naar beneden (tot net boven de grond), wissel. Dit is voor je onderste buikspieren. Je telt links naar beneden, rechts naar beneden is 1 en zo verder.
Draai op je buik. 8 keer met je voeten en handen zo ver mogelijk van de grond, ga rustig terug maar raak tussendoor de grond niet aan.
BONUS: situps 20x!

Winactie
Ik heb al eens de Healthbox voor jullie mogen reviewen. Nu mag ik er zelfs eentje weggeven! Je krijgt de Healthbox helemaal toegestuurd vol verrassingen speciaal voor heath lovers! Super tof! Hoe doe je mee? Vertel hieronder waarom je dit zou willen winnen.Dag 9 Full Body & Mind Challenge

Be Happy & Healthy,

Barbara

Recommended Posts
Comments
  • Angelique

    Tja omdat ik ook ben doorgeslagen volgens mijn omgeving. Sport nu ook 6dagen per week omdat mijn vet percentage ook erg hoog was. Ben met een maagaandeel 80kilo afgevallen. Maagaandeel is er nu uit en heb veel overtollig vet/vel…..wil dit wat wegwerken en begin echt al resultaat te zien. Weeg nu 80,4 en wil graag onder de 80. Ik vind het super wat je doet en weet inmiddels ook dat je met sporten een stofje aanmaakt waar je vrolijk van wordt. En dan kom je gewoon lekker in je ” vel ” te zitten. Ikke wel dus……… Super alle dagen sporten. Geweldig!! Ik geniet er dagelijks van en kijk er elke dag naar uit. Ik sport bij een bewegings studio en doe aan Zumba, Piloxing, Circuit training en Tabatta en Body-pump. Top!!! Dus wil daarom graag het pakketje winnen 😉

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dag 8 Full Body & Mind ChallengeReactie op VROUW