In Geen categorie

We hebben nu dagen achter elkaar rustig aan gesport. Vandaag is het tijd om te mediteren en geluk te zoeken. Rustdagen zijn namelijk ook heel belangrijk!

De workout

Nou ja, workout… Die rustdagen heb je ook nodig, maar we gaan niet stilzitten. Probeer eens te kijken of je twee minuten of iets langer gewoon met je ogen dicht kunt zitten en te luisteren naar je ademhaling. Met dit liedje (duurt vier minuten) lukt het mij zeker. Daarna kun je het boekje: Dag 7 Geluk uitprinten en de oefeningen over geluk invullen. Wat betekent geluk en hoe creëer je eigen geluk? Het zijn geen oefeningen die je maar eenmalig kunt doen. Je kunt het dus gerust op een blaadje schrijven en er later nog eens op terugkomen. Uiteindelijk is dit het begin van een cursus die ik ga geven!

Winactie

Omdat bij een gezonde lifestyle een gezond dieet hoort, geef ik een fruitbox weg van Fruit.nl. Reply op hieronder waarom jij een box vol vitaminen zou moeten winnen! Meedoen kan uiteraard ook via de facebookpagina.
Fruitbox bovenkant

Be Happy & Healthy,

Barbara

 

 

 

Recommended Posts
Comments
  • Leila

    Wat een toffe challenge! Ik ga er zeker aan meedoen. Ik maak ook graag kans op de mooi fruitmand. Ik heb de laatste tijd weinig energie, dus ik kan wel wat extra vitamientjes gebruiken

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Linzensalade a la Gwyneth Paltrow