In Body, Mind

Hoe ging de yoga gister? Vandaag gaan we verder met de benen en billen. Maar tijdens het squatten, span je ook je buikspieren aan!

De workout

Lunges 15x met iedere been
Squat 25x
Let er tijdens de squat goed op dat je niet te ondiep zakt en dat je knieën naar buiten wijzen in plaats van naar binnen.

Heb je vragen over de oefeningen? Wees dan niet bang om contact met mij op te nemen.

Winactie

Wil je een extra steuntje in de rug? De Kanji-Kenko Japanse Detox Voetpleisters beloven je totale lichaam te detoxen op een natuurlijke en veilige manier. De pleisters zijn in staat om chemische stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen. Vergeet natuurlijk niet om er goed bij te drinken. Ik mag twee proefpakketjes weggeven met daarin 2×2 stuks.

Niet gewonnen? Ze zijn te koop via www.direct-help.nl.

Willen jullie deze emails en facebookpagina delen met anderen? Geen probleem, heel graag zelfs. Laten we allemaal lekker in ons vel komen te zitten!

Dag 5 Full Body & Mind Challenge

De challenge staat ook op facebook via deze link. Daar en op mijn gewone pagina kun je je ervaring delen en die van anderen lezen. Feedback en bevindingen zijn altijd welkom.

Op de foto heb ik een broekje aan van Dristi. En wist je dat je nog steeds kans maakt op een outfit van Miss Green, check hier hoe!

Be Happy & Healthy,

Barbara

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
ZonnegroetEat Natural