In Geen categorie

Klaar voor een sportief dagje? En vandaag hebben we een fantastische prijs!

De workout is voor de buikspieren vandaag
100 mountainclimbers in totaal. Ga in een plankpositie staan en beweeg je knieën naar je ellebogen.

Heb je nog energie over, maak dan 15 squats en spring 15 keer op en neer.

Winactie
De winactie van vandaag is echt te gek! Ik mag namelijk de Kettler Functional Training Kit weggeven! Gister schreef ik er al een blog over en ik ben heel enthousiast. Hoe doe je mee? Reply hieronder waarom jij graag thuis sport!

Kettler Functional Training

Be Happy & Healthy,

Barbara

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Esther

    Mountainclimbers krijg ik niet voor elkaar, krijg bij dat soort oefeningen (planks, push ups) altijd last van m’n pols. Nog tips daarvoor?

    De kit lijkt me super als aanvulling op m’n hardlooptraining. Het voordeel aan thuissporten is dat je het kunt doen wanneer je wilt, waar je wilt, hoelang je wilt etc.. geen smoesjes dus!

    • Barbara Schriek

      Hi Esther, Wat vervelend! Ik heb zelf heel lang een polsblessure gehad. Daarvoor ben ik naar een manueel therapeut geweest die me uiteindelijk verlost heeft van de klachten, maar af en toe doe ik toch te veel. Je zou kunnen kijken of je bepaalde oefeningen op je onderarmen kunt doen. Anders is het rustig opbouwen van de kracht en souplesse van je pols. Dat is wat ik heb gedaan. Niet direct te veel doen, maar van begin af aan beginnen en rustig opbouwen! Succes en sterkte ermee 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Kettler Functional Training