In Geen categorie

Na vier dagen volop sporten (het wordt zwaarder), is het tijd voor een rustdag. Maar we gaan natuurlijk niet niets doen.

Wat ik aan jullie wil vragen: waarom ben je begonnen aan deze challenge. Was het een doel behalen, in je mind of voor je body? Zeg dat eens hardop tegen jezelf en schrijf het daarna op een papiertje of in een schrift dat je het later nog eens terug kunt lezen.

Schrijf dan eens op wat je zou MOETEN doen om dat doel te behalen zonder restricties (geld/tijd zijn geen belemmeringen). Denk hier eens goed over na. Zijn het wel belemmeringen? Zijn er geen andere opties? Kun je het zelf niet doen, wil je het niet of zijn er mensen in je omgeving die zorgen voor belemmeringen… Zet dit allemaal eens goed op een rijtje. Wat heb je tot nu toe allemaal al gedaan om dit doel te bereiken? Sta hier goed bij stil en ga dan bedenken of dit jouw echte droom is en hoever je daarvoor wil gaan! Je leeft het fijnst als je jezelf goed kent.

Winactie

Ik heb wederom een leuke actie van MyMuesli. Nu mag ik de koker ‘Paleo-kokos-noot-crunchy’ weggeven! Veel van mijn lezers hebben aangegeven te genieten van het zogenaamde paleo-dieet. De basis van deze koker bestaat uit extra krokante, bij lage temperatuur gebakken noten en zaden (zonnebloempitten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen). Daarnaast zitten er grove kokossnippers, gevriesdroogde frambozen, aardbeien en bosbessen in met honing. Een portie van 50 gram bevat slechts 7 g koolhydraten. Tip van mij: ook een handje tussendoor is heel lekker! Hoe doe je mee? Reply waarom jij een paleo-ontbijt zou willen proberen!

 

Be Happy & Healthy,

Barbara

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0