In Mind

Dag 12, het is weer tijd voor een rustdag. Vandaag gaan we mediteren waarbij we eens goed aan onszelf gaan denken. Uiteraard staat er ook weer een mooie winactie klaar.

De workout
Ga stevig op je stoel zitten, rechtop of op de grond/bed liggen of kleermakerszit. Kies een positie uit die voor jou het fijnst zit/ligt. Lees dit eerst goed door en sluit daarna je ogen. Ik heb twee muziekstukken uitgekozen voor je.Een van 7 minuten en een van 3,5 minuut. Kies er daar een van. Tijdens de meditatie concentreer je je op je ademhaling. Haal diep in door je neus en ook weer uit door je neus. Laat je borst op en neer zakken als je dit doet en vul ook je buik volledig met lucht.

Tijdens de meditatie probeer je je hoofd leeg te maken, als er gedachten voorbij komen, laat je deze gewoon weer gaan. Het is oké dat ze er zijn, maar je hoeft er geen aandacht aan te besteden. We gaan langzaam ons lichaam langs en beginnen bij ons hoofd. Bij ieder onderdeel staan we even stil en ademen we hierheen. Wat voel je hierbij, zitten er pijntjes, krampjes? Zo ja, blijf er dan wat langer naartoe ademen. Ga dan door naar je schouders, armen, borst, hart, buik, benen en voeten. Voel je dat je ergens blijft hangen, blijf hier dan extra door ademen. Ben je bij je voeten, blijf dan rustig doorademen tot het einde van de muziek. Kom even helemaal tot rust.

mediteren

Winactie

Je kunt vandaag een heel pakket winnen van XXL Nutrition met daarin:

– Een roze shakebeker
– Delicious protein bar en Low carb protein bar
– Samples Whey delicious
– Miss Fitness handdoek
– Delicious Pancake samples
– Delicious Pudding samples
XXL Nutrition pakket

Hoe doe je mee? Vertel hieronder waarom jij dit pakket nodig hebt!

Be Happy & Healthy,

Barbara

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Reactie op VROUWLekr Lunch