In Body

Wat is er leuker dan samen met je partner trainen? Je kunt naast elkaar op een loopband gaan staan, maar echt mét elkaar is natuurlijk veel beter! Check hier een couples workout voor je buikspieren!

Dit lijkt heel moeilijk, maar met een beetje buikspieren moet het lukken! Een van de twee gaat liggen. Pak elkaar bij de enkels (pas op dat je niet te veel druk uitoefent op het scheenbeen van de onderste persoon). De bovenste moet de buikspieren goed aanspannen!

Couples workout: buikspieren

De bovenste houdt de spieren aangespannen. Degene die onder ligt spant de buikspieren aan en komt omhoog. Voor de bovenste lijkt het alsof je door gaat rollen, maar dat gaat echt niet gebeuren! Houd even vast en ga dan weer langzaam terug.

2 kopie copy

 

Succes! We zullen er iedere week een proberen toe te lichten!

 

Schermafbeelding 2015-03-05 om 12.09.26Mijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

 

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Zonnegroet