Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, laat het ons weten!

We staan ook graag op perslijsten.

barbara@behappyandhealthy.nl

barbaraschriek@hotmail.com

5 antwoorden op “Contact”

 1. Hallo,

  Het lijkt mij ook super gaaf om zo te worden zoals jij eruit ziet,
  Ik fitness nu 3 keer in de week.
  Wat heb jij er voor gedaan ?

  Groeten

 2. Barbara, hoewel ik niet tot je doelgroep behoor wil ik je laten weten dat je column in Wijdemeren Journaal het enige is wat ik lees in dat krantje… (ik woon in Kortenhoef). Je lijkt me een leuke meid en je schrijft goed en denkt verstandig. Nou ja, een compliment dus! Van een wat oudere rot in het schrijfvak (o.a. ook columns, zie Extaze.nl). Ga zo door en… één ding tegelijk inderdaad.
  Met groet,
  Christian

 3. Hallo Barbara,

  Jammer dat vriendschappen moeten eindigen door jouw way of life, i.p.v. dat jouw vrienden supertrots op je zijn. Begrijp precies wat je bedoelt als je zegt: “Ik besloot er iets aan te gaan doen”.
  Ook ik sport veel. Ben 1.78m en woog altijd 87kg, terwijl ik toch al 7 jaar cardio combineer met krachttraining. Ook ik zocht altijd de oplossing in sporten. Een expert in de sportdietetiek heeft mijn ogen geopend. Slechts 25% van het resultaat wordt bepaald door sport, maar de overige 75% door voeding. Mijn doel is een vetpercentage < 17% zodat ik mijn "love handles" kwijtraak. Jouw uiteindelijke doel is een vetpercentage < 13% zodat je mee kunt doen aan wedstrijden in de bikini-fit klasse. Tsja dat je dan behoorlijk gefocust bent op je voeding lijkt me evident.
  Van het commentaar van Carina Noordervliet zou ik me niet teveel aantrekken. Zij heeft wel verstand voeding, maar onvoldoende kennis van voeding in combinatie met (top)sport.
  Ik wens je heel veel suc6 toe in het behalen van je doelen.
  Barbara kijk eens naar de site van Sandra van de Kamp, http://www.balancept.nl. Ik denk dat je daar veel aan kunt hebben.

  Vriendelijke groet Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *