Caminho de Santiago

Vanaf 9 september ga ik de Santiago de Compestella lopen van Porto naar Santiago.
Hierbij wil ik aandacht vestigen voor de Plastic Soup Foundation. Veel te veel dieren overlijden door al het plastic dat wij random weggooien. Bovendien tonen onderzoeken aan dat het ook vreselijk slecht is voor onszelf en onze wateren verplasticen (is dat een woord?).Ik zamel geld in en zal tijdens het wandelen ook afval ruimen. Nu ben ik op zoek naar sponsoren.
Niet alleen wat betreft geld, maar ook spullen.

Verlanglijstje:
Telefoon waar je goede foto’s mee kunt maken
Wandelsokken
Dingen om mij gezond te houden 
Etc.

Wat krijg je er voor terug?
Aandacht op deze pagina en op social media.

Wil je als particulier al wat sponsoren. Dat kan op rekeningnummer: NL84ABNA0627648509 te name van B. Schriek. Stuur mij dan even een berichtje (barbaraschriek@hotmail.com), zo kan ik goed bijhouden wat ik al heb opgehaald.

Of Ga naar mijn Crowdfundingactie!

Sponsors!

Deze prachtige legging heb ik gekregen van Wanda van YogaSway, Bussum. Hier ga ik de Santiago voor een deel in lopen. Yoga leggings zitten zo fijn. Deze is van gerecycled plastic, dus past perfect in het plaatje!

Beauty Elements sponsort mij zonnebrandcreme! Marjolein, bedankt!

Instagram vrienden:

@vaneslovesfood
@love.fait.magic.nl

Yoga Hilversum vrienden:

Gwen de Jong
Youri – Sport and Health
Hetty Schijvens
Tanja van Wijk