In Food

De laatste tijd ontspan ik meer. Gister trakteerde ik mezelf op lekkers van de Keuken van de Koning. Wist je dat zij ook onze bruidstaart maakte?
Ik schreef al eens eerder over Anne-Marij van de Keuken van de Koning. Nog steeds kom ik graag in haar winkel in een zijstraatje van de Gijsbrecht, omdat ze me steeds versteld laat staan van de prachtige (en lekkere!) combinaties die ze maakt. 

Bruidstaart Keuken van de Koning

Onze taart zag er zo mooi uit! Echt een naked cake met witte chocolade er omheen en bloemen in de stijl van de aankleding van de ruimte. Daartussen zat witte chocolade ganache en wat fruit. In de bovenste in plaats van fruit kokos, speciaal voor mij.

Bruidstaart Keuken van de Koning

Het bovenste gedeelte ligt in de vriezer voor de eerste viering. Maar voor nu. Oef, het was heerlijk. Hij was prachtig. Het was perfect!

Nu heeft ze ook nog eens haar eigen boek geschreven. Wauw, wat is ze lekker bezig. Het boek heet Strooigoed en zo kun je dus thuis aan de slag!

Koop het boek hier voor € 9,95

____________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga Asana ArmbalanceMarokko geiten knuffelen