In Mind

Ik kreeg een berichtje van mijn zusje: er ligt een brief van de Hogeschool Utrecht bij papa en mama, maar volgens mij is het je eigen handschrift. Ik dacht diep na en besefte me: dat is de brief die ik aan mezelf heb geschreven, vijf jaar geleden!

De brief schreef ik tijdens de les ‘Creatief Schrijven’ tijdens mijn opleiding Journalistiek. De docent zou hem vijf jaar later posten… Toen ik de brief las, moest ik lachen. Wauw. Dit is nog steeds zo actueel. Er had geen betere timing kunnen zijn dan dat ie nu op de mat viel.

Lieve Barbara,

Hier een brief van jezelf. Ik zit nu in de les creatief schrijven. Heb ik hier iets aan gehad? Denk het wel? Doe je nog steeds dansen en schrijven of kun je nog steeds niet kiezen? Hoe lang heb je nou uiteindelijk over je opleiding gedaan?
Weet je al eindelijk wat je wilt? Twijfel je minder of moeten anderen nog steeds beslissingen voor je maken? Je had altijd een erg druk leven. Al rust gevonden of alles beter onder controle?
Nog heel veel succes en maak je dromen waar. Ook al zijn ze groots… Denk aan hoe je het vroeger deed en houd dat aan. Denk eens aan jezelf!

Liefs Barbara, 8 juni 2011

Inderdaad, misschien moet ik beter naar mezelf luisteren. En sinds Ibiza doe ik dat ook. Ook al vinden anderen dat het niet slim is. Dit weekend begon ik weer aan mezelf te twijfelen (alles komt in kleine stapjes) dus deze brief kwam als geroepen. Ik blijf doen wat ik nu doe en ga mijn best doen om al mijn dromen in vervulling te laten gaan!

____________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Troost Weekblad WijdemerenShoutout naar mama