In Lifestyle

Laatst kreeg ik drie verschillende tandpasta’s toegestuurd om uit te testen van Himalaya Botanique. Deze tandpasta bevat Ayurvedische kruiden. Lees hier mijn review!

Alle tandpasta’s uit deze serie bestaan uit hele interessante biologische ingrediënten, zoals Neem bladeren. Nog nooit van gehoord! Dit blijkt ’s werelds meest onderzochte boom te zijn. Het reinigt de tanden en geeft een mooie schittering en het gaat van nature de bacteriën tegen. Daarnaast zit er de drie fruitsoorten van triphala uit de Ayurveda in voor schone tanden en een stralende lach. Granaatappel helpt bij de ondersteuning van gezond tandvlees door het versterken van het weefsel. Xylitol van de Berkenboom helpt bij een goede mondhygiëne. En Papaïne en Bromelaïne zijn enzymen van papaja en ananas die helpen vlekken te verwijderen.

Voor mij was het nog best spannend om over te stappen. Ik heb hele gevoelige tanden en gebruik eigenlijk altijd speciale tandpasta hiervoor. Ik begon met de Complete Care tandpasta met mint smaak. Ik gebruik het nu een aantal weken en heb geen last van mijn tanden/tandvlees. Hij smaakt heerlijk en ik krijg echt een frisse adem. Voor mij is dit dus zeker een blijvertje!

Himalaya Botanique

Kijk voor meer informatie over dit merk op deze website. Ze hebben namelijk ook tandpasta met kaneel, jammie!


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Barbara in boomBarbara en Youri trouwfoto's