In Boeken

Een jaar deed ik er over. Een jaar om 1 boek uit te lezen. Dat is me nog nooit gebeurd… Dit was voor mij echt nog even wat laagjes afpellen. En nu: wat een ervaring!

Eerder schreef ik al over ‘De Authentieke Vrouw‘, achterin haar boek stond een hele lange lijst met andere boeken die ik ook wilde lezen. Ik besloot te gaan voor Wild Feminine. Het boek kreeg ik voor mijn verjaardag en nu heb ik het eindelijk uit.
Toen ik begon met lezen, kreeg ik een enorme weerstand op het boek. Deze schrijfster gaf vaginale massages aan vrouwen om beter bij hun gevoel te komen. Say whuut?! Ik wist echt even niet wat ik moest denken en het duurde heel lang voor ik eindelijk echt in het boek kwam.

Steeds meer begonnen er kwartjes te vallen bij mij. Gevoelens van herkenning. Tranen van geluk. Ieder stukje van onze baarmoeder heeft een veel diepere betekenis dan wij ons bewust van zijn. De meditaties, de oefeningen, wat een genot. Heel eerlijk, de vaginale massage zelf heb ik nog niet gedaan, maar al de visualisaties etc wel. Dit is echt een werkboek met veel theorie en verhalen van andere vrouwen die zo onwijs herkenbaar zijn.

Dit boek doe ik niet weg, maar ga ik gebruiken als Bijbel voor de Vrouw. Wat een inzichten. Wat zou ik deze vrouw, Tami Lynn Kent eens graag in het echt zien.

Heb jij het boek gelezen? Je kunt hem hier kopen!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0