In Boeken, Lifestyle

Huh, een jeugdboek? Jazeker! Carry Slee was vroeger al mijn favoriete auteur. En stiekem vind ik de boeken nog steeds leuk om te lezen!

Vroeger kocht ik alle boeken van Carry Slee. Ik verzamelde ze, heb ze nu nog steeds en ben een keer naar een signeersessie met haar gegaan. Mijn oma kocht vaak ook een boek voor me, zo lief! Zij is ook een van de redenen dat ik schrijven zelf ook zo leuk vind om te doen.

Dit boek gaat over Tess en Victor die super verliefd zijn. Samen met Rachel en Brahim zijn ze heel close. Een juwelier wordt overvallen en de vader van een medescholier raakt zwaargewond. De vrienden hebben het een en ander gefilmd en brengt het naar de politie. Maar dat dit zo’n gevolg zou hebben, had Tess nooit kunnen weten…

Het leest lekker weg en het heeft allerlei wendingen die je niet verwacht. Ook het einde is heel anders dan je denkt, behalve de laatste zin. Dat gebeurt vrijwel altijd in de boeken van Carry Slee. Dat vond ik toen ook al zo leuk. De hoofdpersonen kussen elkaar. Ik zeg: ook al ben je geen tiener meer, is het nog steeds een super leuk boek om te lezen!

Je kunt hier het boek kopen voor € 14,95.


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Sky Spa Vorarlberg