In Boeken

In India leerde ik de ukelele kennen. Het raakte me diep in mijn hart en ik wist: dit wil ik ook leren. Ik kocht een ukelele en keek wat YouTube filmpjes. Het lukte pas echt goed na een workshop van de dames van Uked, lees hier de review over hun boek!

Het boek ziet er prachtig uit, mooie cover, mooie foto’s en het leest heel fijn. Barbara Tammes en Liselotte Goed leggen op een makkelijke manier uit hoe je de ukelele vasthoudt, hoe je akkoorden maakt en gaan steeds verder tot je uiteindelijk je eigen eerste liedje kan spelen!

Het belangrijkste wat ze mee geven is: have fun. Je hoeft niet altijd de regels te volgen en het hoeft niet altijd perfect te zijn. Ik heb bij hen een workshop gevolgd tijdens de Happy Spirit Days in Blaricum en het was echt wonderlijk hoe snel iedereen de liedjes kon meespelen.

Een ukelele heeft echt een eigen geluid. Schattig en toch volwassen. Het is redelijk eenvoudig te bespelen, waar ik nog tegenaanloop is dat ik echt niet tegelijk kan zingen, haha.

In het boek staan 10 originele nummers van singer-songwriter Shanin Blake. Zoek haar maar eens op via Instagram. Wat een fantastische stem en hoe zij de ukelele bespeelt, wauw!

Als je ukelele wil leren spelen, raad ik dit boek zeker aan. En oh, de foto’s en quotes die er in staan, echt te gek! Je kunt het boek hier kopen voor slechts €19,99

______________________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dansen in de Hemel