In Geen categorie

In een tijd dat we heel veel binnen zitten is het ‘Tijd voor de natuur’. In dit boek, geschreven door Sian Tucker, stimuleren ze je om de natuur in te gaan. Echt een All-In-One boek!

Laten we het eerst eens hebben over de foto’s. Wauw. Jaloersmakend. Daar wil ik ook zijn! Alleen al bij het openen van het boek. Dan zie je bij de inhoud dat het opgedeeld is in een aantal hoofdstukken: helemaal in de natuur, creëren met de natuur, de bossen in, op in en bij het water, bij het vuur. Ieder hoofdstuk vertelt de schrijfster van alles wat er bij dat thema komt kijken. Dingen die je kunt doen, koken en knutselen, maar ook om wat te leren. Zo leer je bijvoorbeeld welke bomen er zijn en welke bomen het goed doen in het vuur.

De schrijfster en haar familie woont in fforest, een stuk land waar ze zelf een landgoed van gemaakt hebben waar je ook kunt blijven slapen. Ze zorgt er voor dat je tijdens het lezen al naar buiten wilt gaan. Het inspireert enorm. Op de een of andere manier gaan we steeds te weinig naar buiten, terwijl het enorm goed voor je is.

Dus koop dit boek, laat je inspireren en ga naar buiten!

Je kunt het boek hier bestellen!

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0