In Boeken

Eindelijk heb ik het boek The Secret gelezen. Ik had er al zo veel over gehoord. Ik begon met lezen en werd er gelijk door gegrepen en ook wel met mijn neus op de feiten gedrukt…

The Secret gaat over de Wet van de Aantrekkingskracht. Hoe alles wat je denkt uiteindelijk naar je toekomt. Verschillende hoogleraren, wetenschappers en filosofen komen aan het woord. Allen kennen zij ‘het Geheim’. Door alleen maar goede gedachten te hebben, zeggen zij dat je alles kunt bereiken wat je zelf voor mogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid en meer.

Je leest de theorie, ervaringen van anderen en hoe je dit kunt toepassen op je dagelijkse leven. Plato, Einstein, allerlei bekende mensen schijnen het Geheim te hebben gebruikt om succesvol te worden.

De schrijfster, Rhonda Byrne heeft het op een toegankelijke manier geschreven en het leest dus lekker weg. Eigenlijk wil ik niet te veel verklappen, ik denk dat het veel beter aankomt als je het boek gewoon leest.

Het betekende voor mij dat ik af en toe even uit een bepaalde mindset moest komen. Dat ik om hulp moet durven vragen en de kennis dat ik alles kan bereiken wat ik wil. En inderdaad, het universum heeft me hierbij al geholpen. En dit boek dus ook!

Je kunt het boek The Secret hier kopen voor slechts €20,-

ENGLISH

Finally I finished The Secret. I heard so much about it. I started reading and I never stopped.

The Secret is about the Law of Attraction. It’s about whatever you think, it will come to you. Different scientists and philosophers are talking. All of them know ‘The Secret’. It’s only about having a positive mindset and you can achieve everything you want.

You read the theory, experiences of people and how you can put it in your daily life. Plato, Einstein and a lot more known people knew about The Secret.

The writer, Rhonda Byrne, wrote it really nice so you can read it easy. I don’t want to say a lot about it, because I think it’s better if you just read it.

It meant a lot to me. Now I know I have to snap out of certain mindset sometimes. I can ask for help and I know that I can achieve everything. And yes, the universe already helped me with some things. And so did this book!

You can buy The Secret  €20,-

_________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Esther Jacobs Handboek voor wereldburgers