In Boeken

Road to Freedom – de 4-urige werkweek in de praktijk. Alleen de titel wekt mijn interesse al. Als ik begin te lezen, kan ik niet meer stoppen!

Via Facebook kom ik er achter dat dit boek bestaat. Ik heb al eens eerder gehoord over The 4 Hours Workweek, maar heb er verder niet echt bij nagedacht. Waarom weet ik eigenlijk niet, misschien de onbewuste gedachte: dit is niet mogelijk?

Het boek is echt te gek voor dromers en reisliefhebbers. Dat ben ik! En aangezien jij dit blog leest, waarschijnlijk jij ook! Ik probeer al lang te kijken naar manieren hoe ik online geld kan verdienen, zodat ik meer vrijheid heb en minder afhankelijk ben van de plek waar ik woon. Want reizen of zelfs wonen in het buitenland lijkt me geweldig!

In het boek vertelt Karel Emck hoe hij een 4-urige werkweek gerealiseerd heeft. En dat was niet makkelijk. Alle pieken en dalen deelt hij. Hij schrijft het op zo’n manier dat het lekker wegleest. Daarnaast krijg je ook nog een kijkje in zijn roadtrip door de USA.

Het boek zorgt ervoor dat je wat meer aan TIME management gaat doen. Want dat is iets wat we vaak vergeten. We doen vaak veel te veel dingen die we helemaal niet nodig hebben. Veel ondernemers maken dezelfde beginnersfout: alles zelf willen doen, want dat bespaart kosten. Maar is dat wel zo als het jou enorm veel tijd en energie kost?

Ik vond het echt leuk om te lezen met veel waardevolle tips. Nu nog de tips uitvoeren!

Het boek is GRATIS, je betaalt alleen de verzendkosten van € 4,95 via deze link!

Wat denk jij, is een werkweek van 4 uur mogelijk?

________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Millionaire Underdog JT Foxx