In Geen categorie

Dit boek stond al een tijdje op mijn lijstje, maar ik heb het eindelijk uit. Verwachtingen bijschaven, want ik had me er van alles bij voorgesteld. Maar nu: yes. Wat zijn er toch veel heerlijk prachtige vrouwen op de wereld!

Wat me het meest bij is gebleven is een stukje over dat vrouwen zich zo vaak verontschuldigen. Voor alles. En weet je, eigenlijk zeg je indirect dat jij de schuldige bent. Dat is echt iets wat we zo vaak doen. Check dat ook eens in je eigen leven en verontschuldig je minder!

Het boek staat vol met levenswijsheden uit de schrijfster (Mirabai Starr) en levenslessen van krachtige en wijze vrouwen, godinnen en mystici. Het is een ode aan vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit. Daarom moest ik het wel lezen. Vrouwen zijn hier om de wereld een beetje mooier te maken, balans aan te brengen. Vaak zijn vrouwen de drijvende kracht achter een maatschappij en gemeenschappen.

Ik vond het echt heerlijk om al deze verhalen te lezen. Zo kwam ik er achter dat ik ook echt op het goede pad ben en dat ik van deze vrouwen nog heel veel kan leren.

Je kunt het boek hier kopen voor € 22,50.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0