In Boeken, Lifestyle

Laatst ben ik naar zijn event geweest en nu heb ik zijn boek gelezen: JT Foxx. Hij zegt waar het op staat, ook in zijn boek. Lees mijn review hier:

Tijdens zijn event heb ik veel geleerd en veel notities gemaakt. Hij is echt een wealth coach. Van niets is hij millionaire geworden. En tijdens zijn events en in zijn boek geeft hij een kleine inkijk.

Het boek gaat in op hoe je een bedrijf bouwt. Motivatie, inspiratie en hij moedigt je aan. Tussendoor komen er mensen aan het woord die hij heeft geholpen. En daar zitten ook Nederlanders tussen!

Timemanagement, marketing, sales, branding, alles komt er in voor. Je kunt het zien als een hele snelle cursus. Hij spreekt je echt persoonlijk aan in het boek. Soms dacht ik echt: ja, dat doe ik inderdaad, wat stom! Of juist: dat is handig! Hij draait nergens omheen en zegt direct waar het op staat. Hij heeft zelf veel goede coaches gehad en is daardoor zelf een goede coach geworden. Hij weet dit van zichzelf en steekt dat niet onder stoelen of banken. Maar wat wil je, die man is miljoenen waard!

Het boek is niet via bol.com te bestellen, wel via Amazone. Voor mij was het zeker het waard om te lezen. Geeft me altijd even een boost om aan de slag te gaan. Het is trouwens in het engels!

English

During the event of JT Foxx I learned a lot and made a lot of notes. Now, I finally completed his book. Starting with nothing, he has become a millionaire. With his events en this book he shows a little bit of how he managed that.

The book shows how to build a business. Motivation, inspiration en encouragment.  Some of the people he coached, talk about what they did and there are some Dutch people among them!

Timemanagement, marketing, sales, branding. You name it, he talks about it. You can look at it as a short course. He talks to you personally. I really could relate to things he said. He tells everything as it is. He had some great coaches his self and now he is the best wealth coach in the world. He knows that.

You can buy the book on Amazone. For me it was worth it. It always give me a boost to go!

______________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Marokko geiten knuffelen