In Boeken

Laatst kreeg ik dit boek van een lieve collega om te lezen: Het dertigers dilemma van Nienke Wijnants. Afgelopen jaar zat ik hier behoorlijk mee, het boek was een echte eye opener!

Ik dacht echt tijden dat ik de enige was die dacht zoals ik dacht. Dat ik zo ontzettend anders ben dan iedereen had ik al geaccepteerd. Tot ik dit boek in handen kreeg: ik was niet de enige!

De onderkop van dit boek is: De belangrijkste loopbaan- en levensvragen van twintigers en dertigers. We zijn allemaal op zoek naar het ‘perfecte leven’. Maar bestaat dat eigenlijk wel en is dat ons perfecte leven of het leven wat anderen van ons verwachten? We hebben steeds eerder een goede baan en carrière, we lijken kinderen krijgen te plannen en ondertussen een sociaal leven te combineren met een goed huwelijk.

Druk, druk, druk, maar ook stress, stress, stress en vooral: keuzestress! We hebben tegenwoordig zoveel te kiezen dus als je niet goed kiest en niet happy bent, is het je eigen schuld. Toch? Verder vragen we ons af wat de zin van ons leven is. Het zal toch niet alleen maar werken, slapen, eten, voortplanten zijn.

Al deze vragen worden behandeld en er is grondig onderzoek naar gedaan. Voor mij was dit echt een feest van herkenning.

Denk jij in termen als: wie ben ik, wat wil ik, is dit het nu? Dan is dit boek zeker aan te raden. Ook voor mensen/werkgevers die werken met twintigers en dertigers is het een handig boek. Je kunt er echt miscommunicatie mee voorkomen. Het boek is hier te koop voor slechts € 12,50

English

I got this book to read from a collegae. The dilemma of thirty year olds from Nienke Wijnants. It recognized myself so much in the book. I finally knew I was not alone.

We are all looking for the ‘perfect life’. But does that really exist? And is it our perfect life or the life that people told us to live. We have a great career, plan children, have a great social life and a good marriage…

Busy, busy, busy, but also stress, stress, stress: stress to make choices. We can choose from so many things so if you don’t pick the right choice and you are not happy, it’s your own damn fault, right? We wonder what is the meaning of life or is it just all about work, sleep, eat, getting kids?

All these questions are in the book. You really have to read this book if you think questions like: who am I, what do I want, is this it? Also for people who work with people in their twenties and thirties. You can avoid miscommunication.

 

It’s here for sale  € 12,50

___________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Road to freedom Karel EmckEsther Jacobs Handboek voor wereldburgers