In Lifestyle

Mijn Harry Potter hart ging sneller kloppen toen ik hoorde dat er nóg een boek zou komen. Ik heb het uit en dit is wat ik er van vond…

Ik had me eigenlijk al voorbereid om niet te veel te verwachten, omdat ik zo’n ontzettende Harry Potter fan ben. Harry Potter was in mijn hoofd al afgelopen. Hoewel ik het nog niet achter me heb gelaten, had ik me er wel bij neergelegd dat het laatste deel ook echt het einde was. Eigenlijk is het ook niet echt een boek, maar een script. Het is een tweedelig theaterstuk, geschreven door Jack Thorne die het weer baseerde op een nieuw verhaal van J.K. Rowling en John Tiffany. Het toneelstuk was te zien in 2016 in West End in Londen.

Het boek is ook echt in scriptvorm geschreven, je gaat er heel snel doorheen. Ik denk dat de meeste mensen het binnen vier uur uit hebben. Het is deel een en twee.

In het boek is het 19 jaar later na het laatste boek. Harry Potter werkt op het ministerie van Toverkunst, is samen met Ginny en is vader. Zijn jongste zoon Albus Severus worstelt enorm met het feit dat zijn vader de Grote Harry Potter is, helemaal als hij naar Zweinstein gaat.

Ik vond het een leuk verhaal om te lezen. Het voelde niet zo Harry Potterig als voorgaande boeken, maar ik was toch blij om te lezen hoe het hem verder verging. Toch nog een stukje extra afsluiting. Of niet? Want nu wil ik eigenlijk nog meer haha. Gelukkig zijn er nog de films Fantastic Beasts, ook al hebben deze niet veel te maken met HP.  Voor mij kan het niet genoeg zijn!

Wat vond jij er van?


Barbara touwtje springen

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
GlucosamineVerdacht Carry Slee