In Boeken, Lifestyle

Ik denk dat ik mijn bijbel heb gevonden: Het handboek voor wereldbugers van Esther Jacobs. Ik lees snel, maar dit boek heb ik echt verslonden. JA, ik wil!

Op de voorkant staat: Leef je leven in vrijheid. Laat je niet begrenzen door het systeem. Het Nederlandse systeem, dat is ook iets waar ik vaak tegenaan loop. Bureaucratie, eindeloos papierwerk en boekhouding. Allemaal dingen waar, vrijwel, niemand van houdt.

In het eerste deel van het boek vertelt Esther haar verhaal over hoe gemeente Amstelveen haar uitschreef uit het GBA omdat ze te weinig in Nederland was. Uiteindelijk was het voor haar een geschenk uit de hemel en kon ze haar leven vervolgen op de beste manier voor haar. Zij was wel één van de eersten en daardoor moest ze van alles zelf bedenken, verzinnen en discussiëren met ambtenaren. Ze leefde zelfs een tijdje zonder paspoort.

Daarna geeft ze tips om zelf door het leven te gaan als wereldburger. Echt heel erg handig. Met een paar van de tips ben ik gelijk aan de slag gegaan, zoals minimaliseren. Je zult steeds dingen van mij op marktplaats en Facebook zien staan en op 21 mei sta ik op een kofferbakmarkt in Hilversum. Minimaliseren is moeilijk, maar wel noodzakelijk.

Ook ben ik bezig steeds meer online aanwezig te zijn. Ik ben bezig met online programma’s. Verder probeer ik online nog zichtbaarder te zijn.

Het boek is echt een aanrader voor iedereen die door het leven wil gaan als wereldburger of online geld wil gaan verdienen.

Het boek is hier te koop voor € 20!

__________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wet van MurphyWijnvat Huijbergen