In Geen categorie

Voordat ik begon aan mijn wandeling van Porto naar Santiago moest ik natuurlijk het boek van Paulo Coelho lezen: De Pelgrimstocht naar Santiago. Lees hier mijn review.

In het boek lees je over het verhaal van Paulo Coelho die de reis van Jean Pied de Port maakt naar Santiago, vergezelt door een wijze man uit de ‘Traditie’. Ze lopen langzaam en Coelho moet allerlei oefeningen doen en lessen leren. Uiteindelijk moet hij dichter bij de kern van het leven komen, en agape (echte liefde) leren kennen.

Het is niet een heel spannend boek, maar ik word altijd enorm getriggerd en geïnspireerd door de manier van zijn schrijven. Het is dieper dan gewoon een verhaal. Het heeft me tijdens mijn wandeling ook anders doen kijken naar bepaalde dingen en anders doen lopen. Ik vond het goed om vooraf gelezen te hebben.

Ook als je deze pelgrimstocht niet gaan lopen, biedt het boek mooie wijze levenslessen.

Je kunt het boek hier kopen.

Barbara (30) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0