In Boeken

De magie van het nietsdoen. Klinkt als muziek in  de oren, toch?! Jeffrey Wijnberg schreef dit boek en ik heb hard Ja geknikt en stiekem wat gelachen…

De onderkop van het boek is: wat loslaten echt betekent. Mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt! Ik las dit boek op Mallorca en ik dacht steeds: ja dat klopt. Eerst vond ik hem misschien wat onaardig tegenover vrouwen (de feminist in mij kwam naar boven), maar toen dacht ik: hij heeft gewoon gelijk!

De magie van het nietsdoenPsycholoog Wijnberg heeft het gevoel dat mensen snel naar hulpverleners komen voor een oplossing. Maar zo werkt hij niet. Hij pleit juist voor ‘nietsdoen’. Iets de tijd geven en jezelf geduld leren hebben. We hoeven niet altijd maar actie te ondernemen. Soms moet je de boel de boel laten om te zien wat er gaat gebeuren.

De magie van het nietsdoen

De magie van het nietsdoen is hier te koop voor € 16,95. Ik vond het boek echt heel leuk om te lezen. Ik ben benieuwd wie het heeft gelezen en wat jij er van vond 🙂

______________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Verdacht Carry SleeMijn leven in de wildernis