In Boeken

Eindelijk gunde ik mezelf de tijd om te lezen. Het werd een roman, maar het las weg alsof het waargebeurd is. Ik kreeg er allerlei inspiratie uit! De Inspiratiepraktijk van Fleur Brockhus, lees mijn review hier!

Het boek gaat over de 35-jarige Fien. Ontslag genomen als advocaat en is nu coach. Ze heeft een Inspiratiepraktijk in Amsterdam-Zuid. De praktijk heeft allemaal mensen waarin je je herkent. Maar in haar eigen gezinssituatie kan ze ook wel wat inspiratie gebruiken…  Schrijfster Fleur Brockhus is bekend van haar roman De urenfabriek.

Ik zat soms zo diep in het boek dat ik vergat dat het niet echt is. Bepaalde dingen die de hoofdpersoon dacht of deed, dacht ik echt: oh, je man zou het nu maar lezen!

Ik vond het leuk om te lezen hoe iemand coach is geworden, wat ze doet en welke problemen mensen hebben. Eigenlijk dezelfde als wij allemaal! Ik heb gelachen, maar ook gehuild met dit boek. Een musthave voor de leesliefhebber.

Je kunt het boek hier bestellen voor € 17,95. Aanrader!

_______________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mijn leven in de wildernisDe 7 spirituele wetten van yoga Deepak Chopra